جناب آقای صالح نیا دبیر شورای سیاستگذاری دفتر مطالعات راهبردی رونق تولید دانشگاه امام صادق(ع) درآغاز جلسه توضیحاتی از نحوه فعالیت دفتر ارائه وآمادگی اعضا را جهت همکاری با نمایندگان محترم مجلس درقالب پروژه های راهبردی تحقیقاتی اعلام فرمودند.
رضا موسایی دبیر دفتر مطالعات راهبردی رونق تولید ضمن معرفی کمیتهها توضیحاتی در رابطه با کارکرد هر کمیته ارائه نمودند و با اشاره به خروجیهای دفتر، از جمله بررسی جامع قرارداد 25 ساله ایران-چین، بررسی خودروسازی چین از ابعاد مختلف. خبر از برگزاری سلسله نشستهای تخصصی با موضوعات رونق تولید، مانند نشستهای برنامههای هفتم توسعه و… که باحضور پژوهشگران و متخصصان این حوزه برگزار خواهدشد. دادند.
جناب آقای دکتر مصطفی طاهری نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع و معادن ضمن اشاره به اینکه با اندیشکدههای مختلف ارتباط داشته و مطالعات با برنامه برای خود دارند بایستی از پژوهشگرانی در حوزههای مطالعاتی مختلفی همچون مسکن و نظامهای بانکی و… استفاده شود و با سپردن کارهایی مانند لایحه یا طرحهای بدست آمده در مجلس را جهت عیب یابی و رفع اشکال در اختیار دوستان پژوهشگر قرار داد.
نمایندگان مجلس به خصوص اینجانب در مورد موضوعات مطرح شده در صحن را که لازمه مطالعه بوده و بایستی با مشورت افراد ونهادهای خبره از جمله اندیشکدهها و پژوهشگران پژوهشگاهها استفاده به عمل بوده، تا رای و پیشنهادی که از جانب نماینده محترم ارائه خواهد میشود، کارشناسی شده باشد.
دفتر مطالعات راهبردی رونق تولید میتوانند محتوا و طرح های خود را در اختیار نمایندگان قرار داده که باعث ایجاد معمار ذهنی در نمایندگان میشود که لازمه آن به اشتراکگذاری کارهای انجام گرفته شده در سامانه، سایت وکانال و… قرار داده شود تا از آنجا مورد مطالعه واقع شود.
به عنوان تجربه شخصی بایستی دفتر مطالعات اولا در موضوعات خود مانند شفافیتآرا و… به طور عمیق وارد شود، دوما باید مسائل و موضوعات مورد تحقیق خود را اولویت بندی کند، سوما در کارهای پژوهشی- خصصی را با کار هیجانی ادغام نکند و شاخه به شاخه در موضوعات، پراکنده نشود.
تست