در ابتدای جلسه معارفهای بین اعضای حاضر دفتر و دکتر ابوجعفری صورت گرفت. سپس آقای موسایی، دبیر کل دفتر مطالعات رونق تولید توضیحاتی در مورد دفتر، اهداف دفتر و کارهای دفتر ارائه کردند. آقای جوان در مورد کمیته اقتصاد دانشبنیان بیان فرمودند: اهداف کمیته در سه زمینه تنظیمگری در حوزه اقتصاد دانشبنیان، سیاستگذاری علم و فناوری و تحلیل اکوسیستم های نوآوری بوده است. بررسی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین، بررسی ابعاد اقتصاد دانشبنیان در سایر کشورها، موانع و مشکلات شرکتهای دانشبنیان و قانون دانشبنیانهای مجلس وآییننامه جرایی آن ازجمله مواردی بوده که این کمیته در آن ورود داشته است.
۱. افزایش توانمندی و تجربه فضای کاری بسیار مفید است؛ مخصوصا برای دانشجویان که معمولا در قید دانشگاه میمانند. مهمترین کار وهدف دانشجویان باید توسعه فردی باشد، به این معنا که مهارتهای جدید را با توجه به هدفتان و اقتضاء مسیر یاد بگیرید. همچنین بر روی ایدههایتان فکر کنید و سعی کنید با تولید آن ارزش افزودهای ایجاد کنید. توسعه فردی مقدمهای است برای توسعه جامعه و کشور.
۲. در مورد دفتر باید از قید ساختار آزاد شد و تمرکز بر روی محتوا باشد. یعنی خیلی به ساختارها پایبند نباشید و سعی کنید محتوا و مهارت اعضای دفتر را بالا ببرید.
۳. فردی که میخواهد مسئله حل کند، باید جامعیت نسبی در مورد فضا و ابعاد مسئله داشته باشد. به همین خاطر باید شما از حوزههای دیگر مثل جامعهشناسی و مدیریت سررشتهای داشته باشید. این جامعیت نگاه شما را به مسئله عوض میکند و مطمئنا نتایج بهتری به ارمغان میآورد.
۴. از چارچوب و فضای دانشگاه استفاده کنید. از بستری که دانشگاه برای بسیاری از کارها فراهم کرده بهره کافی را ببرید.
۵. تعاملات خود را در فضای مجازی گسترده کنید و با دانشگاهها، موسسات و سازمانها ارتباط بگیرید. تعاملات بین المللی مطمئنا می تواند موثر و مفید باشد.
تست